top of page
Пошук
  • Фото автораRS4U Help

Навігація на порталі: як знайти потрібний товар

Оновлено: 7 лип. 2022 р.

Детальніше про пошук, сортування і три види видачі товарів на сайті, об’єднання в моделі, групування в категорії, бренди і фільтрацію товарів



Як посортовані товари на порталі?

За замовчуванням товари у всіх категоріях сортуються і відображаються від дорожчого до дешевшого. Однак, ви можете змінити спосіб сортування, використовуючи випадний список над товарами.



Можливі варіанти сортування:

  • Ціна за спаданням

  • Ціна за зростанням

  • Ім'я за зростанням

  • Ім'я за спаданням

  • Спочатку нові

  • Спочатку старі


Варто пам'ятати! Є товари, які йдуть попереду незалежно від обраного способу сортування, це:

  • новинки

  • розпродажні товари

  • акційні товари




Моделі товарів. Що означає слово Варіант в карточках деяких товарів?

Для зручності користувачів і можливості для них легше знайти потрібну позицію ми об’єднали товари, які відрізняються лише однією характеристикою (довжиною, розміром різьби, потужністю, кольором тощо) в МОДЕЛІ. Варіант – це саме та характеристика, яка в таких товарах відрізняється.



Розглянемо детальніше.

МОДЕЛЬ ТОВАРУ – це декілька товарів, однакових за виробником, зовнішнім виглядом, назвою тощо, різниця між якими – в одній характеристиці. Як приклад можна уявити модель кросівок, різниця між якими у розмірі, наприклад, від 36 до 45. Так само і в нас, наприклад, сталеві радіатори ТЕПЛОВЕР 22 тип, одна і та сама висота, одного типу підключення, але відрізняються довжиною - від 400 до 3000 мм. Числа від 400 до 3000 – це варіанти, назва моделі – Сталевий радіатор ТЕПЛОВЕР 22 тип, висота 500, бокове підключення.


Для чого товари об'єднуються в моделі?

Ми об’єднали товари в моделі, щоб ви могли гортати менше сторінок у пошуках потрібної позиції. При наведенні на модель спливає напис-пояснення: ОБРАТИ ВАРІАНТ ТОВАРУ.

Таким чином ви значно економите свій час.


Я в картці товару: як побачити варіанти товару?

В картці товару моделі розгорнуті і показані у вигляді прямокутних блоків. На кожному блоці написано значення характеристики, за якою вони відрязніються. Сірі блоки - це товари, яких зараз нема. Блоки з оранжевою обводкою - ті що є в наявності. Повністю оранжевий блок - це товар, в якому ми зараз знаходимося.




РЕЖИМИ ПОКАЗУ ТОВАРІВ НА ПОРТАЛІ

Як показуються товари на порталі?

На нашому порталі передбачено 3 варіанти показу товарів. Змінювати їх можна за допомогою іконок, які знаходяться зверху справа над товарами, одразу за випадним списком зі способами сортування товарів.


Способи показу:


ПЛИТКА


В режимі ПЛИТКА товари показуються квадратами. Особливість цього режиму в тому, що не заходячи в товар, НЕ ВИДНО, на якому складі він знаходиться. В цьому режимі відображається групування в моделі.


СПИСОК

В режимі СПИСОК товари показуються горизонтальними блоками. Особливість режиму: не заходячи в товар, ВИДНО, на якому він складі, а також є групування в моделі.





ТАБЛИЧНИЙ РЕЖИМ


В режимі ТАБЛИЦЯ товари показуються рядками, режим максимально нагадує таблицю ексель. Групування в МОДЕЛІ немає. В цьому режимі внизу сторінки видно, скільки загалом товарів представлено в даній групі.









ЯК ЗНАЙТИ ТОВАР НА ПОРТАЛІ

Зверху на сайті, одразу під курсом валют, є стрічка пошуку, виділена оранжевим кольором. Пошук на нашому порталі налаштовано так, що ви можете знайти потрібну позицію, ввівши в стрічку пошуку:

  • Код товарі (код потрібно вказати повністю, ТР-...., ці букви вводити обов'язково, якщо код з нулів - ввести їх всі)

  • Артикул (артикул потрібно вказати повністю)

  • Частину назви


Також на допомогу прийдуть спливаючі підказки, якщо вводити популярний пошуковий запит.



ВІДБІР ТОВАРІВ ПО КАТЕГОРІЯМ І БРЕНДАМ

Мені потрібні товари тільки одного бренду / типу. Як їх знайти?

Для цього на порталі передбачена система фільтрів.


Коли ви зайдете в потрібну категорію, збоку ліворуч буде віконечко з фільтрами. За замовчуванням у всіх категоріях передбачений фільтр Бренд. В деяких категоріях фільтрів буде більше. Після того, як вибрали потрібний фільтр, необхідно натиснути кнопку Застосувати. Кнопка Скинути дозволить вимкнути всі вибрані фільтри.



Часто через неправильно введені пошукові запити клієнт не може знайти потрібну позицію.

Найчастіші причини цього такі:

  • Запит вводиться мовою, яка не відповідає мовній версії сайту. Наприклад, в російській версії сайту клієнт вводить запит «змішувачі» або в українській «смесители».

  • Неправильна розкладка клавіатури (клієнт вводить запит латиницею). Наприклад, замість «кран» набирає «rhfy».

  • Запит вводиться з помилкою. Наприклад, смесітель, хрестовіна, тройнік.

Для отримання максимально точних і актуальних результатів рекомендуємо проводити пошук за артикулом або кодом товару.

bottom of page