top of page
Пошук
  • Фото автораRS4U Help

Труднощі з входом на сайт, лист-запрошення, логін + пароль

Оновлено: 11 квіт. 2022 р.

Як зареєструватися? Де отримати логін і пароль? Що робити, коли загубив пароль? Не прийшов лист-запрошення. Викинуло з сайту і заблокувало?

Як зайти на ваш портал?

Наш портал працює в режимі доступу за паролем. Паролі видаються тільки клієнтам, які вже заведені в систему 1с. Якщо ви з нами не працювали - спершу в будь-якому випадку вам треба поспілкуватися з менеджером для визначення ваших цін. Якщо ви хочете стати нашим клієнтом - можете звертатися за номером 0 800 400 480



Самостійна реєстрація неможлива!


Я вже ваш клієнт. Як отримати доступ до порталу?

Зверніться до вашого менеджера або телефонуйте 0 800 400 480.


Які дані потрібно надати менеджеру для підключення до порталу?

Якщо ви вже з нами працюєте, то тільки ваша електронна пошта і ваше Прізвище і Ім'я


Я хочу з вами працювати

Заповніть анкету тут або телефонуйте 0 800 400 480


Я заповнив анкету, але ніхто зі мною не зв'язався

Тут можливі варіанти:

  • анкету було заповнено в неробочий день і треба просто зачекати

  • в анкеті невірно сказаний ваш контактний номер телефону

  • ви не вказали ваше місто/населений пункт


Помилка 403.

Що означає помилка 403? Усі користувачі порталу є нашими клієнтами (оформлені в 1с). Ця помилка значить, що при заповненні контрагента в 1с не було до кінця зроблене оформлення угоди (соглашения). Зазвичай таке може статися, коли є технічні проблеми з інтернет-з'єднанням. Тому просто зателефонуйте вашому менеджеру і скажіть "Помилка 403".

Якщо виникла помилка 403, чи потрібно буде потім змінювати логін і пароль? Ні, пароль і логін змінювати не потрібно. Коли менеджер відредагує угоду, ви зможете зайти на портал за тими ж логіном і паролем, що і завжди. Єдиний момент: після того, як менеджер відредагує ваші дані в 1с, треба буде зачекати годину і тільки після того заходити на портал.



Я ЗАГУБИВ ПАРОЛЬ. ЩО РОБИТИ?

Жодних проблем! На сторінці входу на портал є форма відновлення доступу.

ВАЖЛИВО! Не треба нікому телефонувати. Все можна вирішити за декілька кліків.


Під вводом паролю є напис: «Якщо ви загубили пароль, ви можете його відновити»

Натискайте на слово "Відновити". Далі дотримуйтесь рекомендацій. Вам потрібно буде просто ввести вашу електронну пошту, яку ви давали для заведення на портал. На неї прийде новий лист з паролем.




НЕ ПРИЙШОВ ЛИСТ ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ


Тут можливі декілька причин:

  • Лист потрапив в папку СПАМ (треба її перевірити)

  • При реєстрації ви зробили помилку в пошті (часто клієнти забувають про знаки «-», «_» чи крапку всередині пошти), іноді клієнти пишуть пошту від Гугл з помилками (не @gmail.com, а @gmail.com.ua)

  • Ви дали для реєстрації пошту із заборонених поштових серверів країни-агресора (від служб Яндекс чи Однокласники і їхніх підрозділів типу мейл.ру). На такі пошти листи можуть не доходити

  • Забули, яку пошту давали. Іноді клієнт має декілька поштових скриньок і шукає лист не в тій, яку вказав для реєстрації


МЕНЕ ЗАБЛОКУВАЛО. ЩО РОБИТИ?

Дуже рідко, але можливо. Таке може трапитися, якщо протягом хвилини ви робите абсолютно однакові замовлення. Наприклад, ви замовили 1 бойлер, а через 20 секунд – ще один такий самий бойлер наступним замовленням. Система це може сприйняти як спам і заблокувати клієнта.


Чи може система заблокувати, якщо я жодного разу не був на порталі?

Ні. Тільки за якісь дії, зроблені всередині системи.


Що означає спам-блокування?

Це ситуація, коли вас просто не пустить на портал. Тобто ви вводитимете правильні логін і пароль, але результату не буде. Звернення до відновлення паролю також не допоможе. В такій ситуації треба звернутися до вашого менеджера.


Як менеджер побачить, що мене заблоковано?

У менеджера є спеціальна система оповіщення про блокування його клієнтів і є інструмент, який дозволяє зняти це блокування.


Як в подальшому уникати блокувань?

Намагатися однаковий товар замовляти одним спільним замовленням або робити кілька хвилин перерви між абсолютно однаковими замовленнями.

bottom of page